Over ons

06 - 4646 2816 | info@samenopdefietsmaarsbergen.nl

Samen op de fiets Maarsbergen:

zodat iedereen eropuit kan

Stichting Mee-r-doen

Over ons

Stichting Mee-r-doen organiseert en ondersteunt activiteiten voor mensen uit de regio Utrechtse Heuvelrug. Het gaat daarbij om kwetsbare groepen uit de samenleving zoals ouderen, mensen die minder mobiel zijn en mensen die zich wel eens eenzaam voelen.


Samen op de fiets Maarsbergen is ons meest recente project. De provincie Utrecht maakte bijgaand filmpje over (onder meer) ons burgerinitiatief.


We organiseren al langer Maarsbergen aan Tafel. Om de week koken wij een gezonde maaltijd voor een groep mensen. Samen genieten we van een gezellige maaltijd. U bent van harte welkom om mee te eten!

Activiteiten en organisatie


Virga Lipman is van huis uit theatermaker. Zij begeleidt jonge theatermakers op weg naar zelfstandigheid en professionaliteit. Naast haar carrière in jeugdtheater, houdt Virga zich graag bezig met het organiseren van activiteiten in haar eigen buurt. 


Marc van Pelt heeft gewerkt in de financiele sector. Hij heeft gewerkt bij de overheid en in het onderwijs.  Hij ondersteunt verschillende stichtingen waaronder Stichting Mee-r-doen op het gebied van financien.


Marc heeft een EHBO-diploma met certificaat voor reanimatie en is BHV-er. Virga heeft een certificaat voor reanimeren.


Bestuur


De bestuursleden van Stichting Mee-r-doen komen uit (de directe omgeving van) Maarsbergen:


Akke Koornneef is altijd actief geweest voor de scouting in Maarsbergen en zorgde lange tijd voor haar moeder die bij haar in huis woonde. Ze zet zich graag in voor de mensen in haar omgeving.


Jitske Hosselet is juriste en ondersteunt de stichting mede op het gebied van contracten en afspraken.  Door het bestuurslidmaatschap, kan ze een bijdrage leveren aan het welzijn en welbevinden van mensen in haar directe omgeving.


Jolanda Baselier komt via haar werk regelmatig in aanraking met kwetsbare mensen in de samenleving. Door zich in te zetten als bestuurslid van deze stichting, draagt zij haar steentje bij aan betere omstandigheden voor ouderen en alleenstaanden in haar eigen dorp.


Virga en Marc  organiseren Maarsbergen aan Tafel en Samen op de fiets Maarsbergen

Adviescommissie


Annelies Hildebrand is gediplomeerd gewichtsconsulent en heeft een eigen praktijk. Annelies is nauw betrokken bij Maarsbergen aan Tafel. Onder haar supervisie wordt een gezonde maaltijd samengesteld, rekening houdend met de calorische waarde, cholesterol, zout, vitamines en mineralen.


Dick Veldhuizen is Kerkrentmeester van de Dorpskerk Maarsbergen. Dick beheert de zaal van de kerk en is de verbindende schakel voor het juiste verloop van de activiteiten rondom Maarsbergen aan Tafel. Dick heeft goede contacten met de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Samen met Dick praten Marc en Virga met de gemeente om meer draagvlak te creëren.


Aleid van Beuningen is vanuit de familie van het landgoed Anderstein erg betrokken bij het wel en wee van de dorpskern Maarsbergen. Zij ondersteunt de organisatoren bij het vinden van fondsen en sponsoren. Ook zet zij haar netwerk in om van het project een nog breder gedragen organisatie te kunnen maken.Fietst u mee?


Neem contact op om de duofiets te lenen, een vrijwilliger te vragen mee te fietsen, of om u aan te melden als vrijwilliger.


Telefoon/App:

06-4646 2816


E-mail: info@samenopdefietsmaarsbergen.nlSamen op de fiets Maarsbergen is mede mogelijk gemaakt door:

Samen op de fiets Maarsbergen is een initiatief van Stichting Mee-r-doen


Stichting Mee-r-doen organiseert en ondersteunt activiteiten voor mensen die ouder, minder mobiel of wel eens eenzaam zijn. Wij brengen bewoners van de Utrechtse Heuvelrug bij elkaar. Samen genieten we van het leven en van elkaars gezelschap.


Stichting Mee-r-doen,
Kolklaan 12, 3953 BM Maarsbergen